Border planten laag

border planten laag

Voor mooie border planten laag kun je bij Bomenenzo.nl goed terecht. Ik heb nu via dat bedrijf de border onder mijn raam die ik wilde hebben, en dat is er één die mooi blijft. Omdat de planten laag blijven hou ik goed zicht vanuit mijn raam, het is een mooi geheel.

Mooie tuin

Onderhoud

Onvermijdelijk bij een border tegen een gevel is dat je de planten water moet geven. Neerslag valt daar amper, de grond is hoger dan bij de rest van de tuin, er moest een plan komen. Er kunnen droge zomers komen, dat gaat tot zover dat er een verbod om de tuin te sproeien uitgeroepen kan worden, om de border te onderhouden en de planten in leven te houden moest er een oplossing komen. Met Bomenenzo.nl zijn we op het idee gekomen om de border iets korter te houden dan gepland. Zo ontstond ruimte voor een ouderwetse regenton. Van daaruit kan ik als het hoog zomer is water halen om de planten te onderhouden. Een voordeeltje hierin is dat het water anders dan leidingwater niet langs de meter gaat. Het is dus gratis water. De border ziet er mooi uit, ik kan iedereen Bomenenzo.nl aanraden.