Dit kun je met de saunabon doen

sauna bonus

Ik heb voor mijn verjaardag een Thermen Nijmegen saunabon gehad van mijn vriendinnen. Ik was nog nooit eerder in deze sauna geweest, dus ik vond het een heel leuk cadeau! Een dagje wellness is voor mij namelijk een hele fijne manier om te ontspannen en ik denk dat ik nu mijn favoriete sauna gevonden heb. Thermen Nijmegen heeft veel verschillende faciliteiten en het is er heel hygiënisch. Ook het personeel is enorm vriendelijk, professioneel en behulpzaam, dus ik raad het echt iedereen aan!

 sauna bonus

Sauna’s, baden, massages, beauty-behandelingen…

Thermen Nijmegen heeft een aantal sauna’s en je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eucalyptus sauna, waar ieder uur verse eucalyptusolie opgegoten wordt. Dit is echt verfrissend voor je luchtwegen! Ook ben ik fan van de lichttherapie-sauna, want het speciale licht zorgt voor een betere gemoedstoestand waardoor je ook beter kunt ontspannen. Na de sauna dompel je je lekker onder in een van de baden voor een verkoelend effect. Het water uit deze baden komt van een natuurlijke bron, dus het voelt dan ook nog eens extra gezond! Verder kun je ook een massage of Hammam boeken. Vooral dat laatste vond ik echt super, want je ruikt na de behandeling echt heerlijk naar de lekkere zeepjes en olie die ze gebruiken!

sauna bonus

Perfect cadeau voor de wellness-liefhebber

Ik ben nu pas een keer naar Thermen Nijmegen geweest, maar ik denk dat ik gauw nog een keertje terugkom. Ik laat dan ook meteen een gezichtsbehandeling doen, omdat mijn huid wel een oppepper kan gebruiken. Al met al vond ik het dus een top idee van mijn vriendinnen om me dit cadeau te doen. Ik heb namelijk heerlijk genoten van een dagje ontspanning en wellness en voel me echt als herboren. Dus zoek je nog een leuk cadeau om aan een vriendin te geven? Koop dan ook de saunabon voor Thermen Nijmegen!