Hoe is het merk Woolrich ontstaan

Het kleding merk Woolrich in in het jaar 1830 opgericht door John Rich en Daniel Mcormick in een wolfabriek in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Het is niet alleen het oudste merk van buitenkleding in de Verenigde Staten maar ook ter wereld. Ze produceerde eerst kleding om arbeiders die buiten werkten warm te houden. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het ontwerp van de moderne parka die zij als de Artic parka ontwierpen om zo de constructiewerkers in de Amerikaanse staat Alaska warm te houden. Het merk is relatief trouw gebleven aan zijn roots en ze zijn vandaag de dag vooral bekend voor het produceren van kwalitatief zeer hoge jassen en parka’s. Het merk kenmerkt zich vooral door het produceren van duurzame maar ook zeer comfortabele designs van zeer hoge kwaliteit. Dit onderscheid het Woolrich zich van andere directe concurrenten die ook jassen en parka’s produceren.

Wat maakt een Woolrich jas uniek

De Woolrich jas is uniek omdat het kwalitatief een zeer goede jas is vergeleken met andere merken. Ze bieden een groot aanbod aan verschilde soorten modellen van jassen aan voor zowel heren als dames. Het iconische Woolrich jas model is de parka die door het gebruik van natuurlijke en kunstmatige vezels erg warm zijn in koude weersomstandigheden. Verder bieden ze ook een aanbod aan andere modellen van jassen aan dan de bekende parka. U kunt hierbij denken aan mantels, donsjassen maar ook body warmers . U kunt het verschillende aanbod van Woolrich vinden via de volgende link Woolrich jas.

Overig aanbod van Woolrich

Verder bied Woolrich ook niet alleen jassen maar ook een aanbod aan van andere kleding aan. U kunt hierbij denken aan sweaters, overhemden, truien, polo’s en broeken voor heren en blouses, shirts, truien, rokken en broeken voor dames. U kunt dit aanbod zelf bekijken via de link Woolrich jas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *