Houd het langer vol met een penisring

penis ring

Sommige mannen hebben moeite met het krijgen en houden van een erectie. Anderen komen snel klaar en vinden dat jammer omdat ze dan minder lang kunnen genieten samen met hun partner. Gelukkig zijn er een aantal oplossingen daarvoor. Een ervan is de penis ring. Hier lees je wat een penisring is en waar het voor dient.

Erectie volhouden

penis ring

Veel mensen denken bij een penisring aan een piercing in de penis. Dat is ook niet gek want veel mensen hebben zo’n piercing en in films en op televisie wordt er met de term penisring vaak naar zo’n piercing verwezen. Maar de penisring heeft nog een andere betekenis. Het is een ring die je op de penis kunt doen wanneer deze semi-hard of hard is. De ring zorgt ervoor dat het bloed niet weg kan stromen en de penis dus langer hard blijft. Daarmee is het een oplossing voor mensen die snel slap worden of die te snel klaarkomen. Dat gebeurt bovendien bij vrijwel alle mannen als ze wat ouder worden. Met de penisring kun je toch de lol in je seksleven behouden ook al ben je een dagje ouder. 

Een penisring kopen

penis ring

Je kunt bij seksshops veel soorten speeltjes en attributen aankomen. Een daarvan is uiteraard de penisring. Het voordeel van een seksshop is dat je altijd advies kunt vragen als je niet precies weet welk product je moet hebben. Vind je het toch nog een beetje ongemakkelijk om naar zo’n winkel te gaan? Je kunt de penisring ook online bestellen.