Wat kan je allemaal in het kerstpakket stoppen?

Kerstpakketten

Een kerstpakket kan je vullen met bijna alles wat je kan bedenken! Je hebt natuurlijk een aantal zaken die je zal terugvinden in een gigantisch deel van de jaarlijkse kerstpakketten. Dit zullen voedselpakketten zijn, maar ook bad en douche gerelateerde pakketten en natuurlijk cadeaubonnen. Grote kans dat jij één of meerdere van dit soort kerstpakketten ooit hebt ontvangen! Waar jij jouw werknemers mee wilt verrassen, ligt natuurlijk helemaal aan je eigen wensen en ideeën. En als je bijvoorbeeld een beetje weet wat in de smaak zal vallen bij iedereen, heb je ook sneller een kerstpakket samengesteld.

Kerstpakketten

De keuze is reuze

Het voedselpakket is veruit de meest populaire van alle kerstpakketten. Deze is gevuld met de lekkerste hapjes om de kerst te laten slagen. Maar als je nou net iets anders wilt geven, is een leuk drankpakket zeker een optie! Dit is natuurlijk alleen leuk als je weet dat iedereen ook daadwerkelijk alcohol drinkt. 

Geef je liever geen eten of drinken weg? Dan is er ook altijd nog de bad en douche categorie. Een leuk kerstpakket van Rituals bevat bijvoorbeeld een lekkere lotion, douchegel en scrub. Je kan natuurlijk kiezen uit verschillende groottes, het hoeft dus helemaal niet duur te zijn. 

Als je niet zeker weet wat gewaardeerd gaat worden, kan je altijd nog een cadeaubon uitdelen. Bijvoorbeeld VVV bonnen kunnen bij een groot aantal winkels gebruikt worden. Vind je dat idee nou een beetje saai? Dan kan je ze altijd nog zelf het kerstpakket uit laten kiezen. Je kiest eerst zelf een prijscategorie en de werknemers kunnen zelf iets leuks uitkiezen. Zo is succes gegarandeerd! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *